Bosch eBike systemen

Home » Bosch eBike systeme

Onze keuze: E-bikes met Bosch middenmotor

We hebben er bewust voor gekozen om volop in te zetten op fietsen met het Bosch eBike-systeem.  Bosch biedt een betrouwbaar systeem waar we helemaal achter kunnen staan en waarmee je als klant van jarenlang rijplezier geniet. We hebben dan ook reeds 6+ jaar ervaring met de verkoop én service van e-Bikes met Bosch.

Het Bosch eBike-systeem

Bij het Bosch eBike-systeem zijn alle componenten perfect op mekaar afgestemd. Boordcomputer (display), drive unit (motor) en accu werken als een perfect team. Alle informatie over de verschillende onderdelen vind je op de site van Bosch.

De accu

De E-bike-accu is een belangrijk en veel besproken onderdeel van de E-bike. Hij vormt de energiebron van de E-bike en maakt de ondersteuning door de elektromotor mogelijk. Maar wat zijn de verschillen tussen accu’s? Wat is de actieradius van de batterij? Waarop moet je letten bij het opladen? Op de site van Bosch vind je alvast de antwoorden op al jouw vragen.

De actieradius-calculator

Een belangrijk aspect bij de keuze van een geschikte E-bike is de afstand die je wenst af te leggen met je E-bike. Met de actieradius-calculator van Bosch kom je te weten hoeveel kilometers de E-bike je zal ondersteunen. Hierbij wordt rekening gehouden met de fietser, verschillende elementen van de E-bike en de omgeving.