CycloM voor bedrijven

Home » Cyclom voor bedrijven

Fietsen voor bedrijven

Fietsen naar het werk biedt tal van voordelen voor werknemers en werkgevers. Niet alleen fiscale voordelen en minder fileproblematiek, maar ook de gezondheid en het milieu hebben er baat bij. Zoek je de perfecte oplossing in het kader van mobiliteit en/of flexibele verloning? Wij doen je een voorstel op maat, gaande van de keuze van de geschikte fiets en de bijbehorende service tot financiering en/of fietsleasing.

Fietsleasing

Onze leasingpartners werken graag samen met jou aan een mobiliteitsplan voor je bedrijf. Naast de leasingformule worden ook de fiscale, organisatorische en technisch aspecten bekeken. We brengen je graag in contact met onze partners, adviseren bij de keuze van de fiets en zorgen voor een snelle afhandeling.

Aankoop & servicecontract

Kies je voor de aankoop van bedrijfsfietsen? Dan zorgen we graag voor een totaalpakket. Wij staan in voor de fiets en de bijbehorende uitrusting, maar ook voor een onderhoudspakket, verzekering en pechbijstand. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijk advies

Ook als bedrijf genieten jij en je werknemers van onze individuele service en advies. Samen zoeken we naar de juiste formule en helpen we bij de keuze van de fiets voor je werknemers. Daarbij geniet je bij ons van een totale service, zodat je onbezorgd en volledig uitgerust onze winkel weer buiten stapt.