Orbea

Orbea is een Spaans-Baskisch merk dat zich voornamelijk onderscheidt door een mooi aanbod sportfietsen, van echte racefietsen tot een volledig mountainbike assortiment. Maar ook het e-bike assortiment mag er zijn!

naar de fietsen
toop1.jpg

Ontdek hieronder een aantal highlights van Orbea!

orca.jpg

ORCA

De lichtste en meest capabele racefiets.

Orca is de keuze van stijlvolle fietsers die willen rijden met de lichtste fiets, die de combinatie van optimale technologieën en flexibele ergonomie combineert.

orcalandwolken.jpg
oiz.jpg

OIZ

Ga naar de Top!

Oiz staat synoniem voor competitie op hoog niveau, zijn aanwezigheid op de WK-circuits valt niet te ontkennen. Het is de lichtste, stijfste en meest efficiënte cross-country mountainbike op de markt.

Til jouw mountainbike ervaring naar het hoogste niveau! De Oiz heeft wat je nodig hebt om daar te komen, er is geen beter wapen om naar de top te mikken.

jumpFotosAccion_ORBEARISE_42.jpg
gain20.jpg

GAIN

Geef je uitjes een boost!

Gain is ontworpen om uw output te verbeteren met subtiele ondersteuning, niet om deze te domineren.

Het Enough Power-concept resulteert in een uitzonderlijk lichte, sportieve en comfortabele fiets, een machine die de roep van de weg beantwoordt.

brug.jpg
OrbeaVibe_39.jpg

VIBE

Stedelijke lichtheid

Een lichtgewicht, plezierige fiets - met een geïntegreerde motor, batterij en elektronica - ontworpen voor het snelle, bruisende stadsleven.

bottom.jpg

Ontdek Orbea

Selecteer hieronder de categorie e-bikes of fietsen en ontdek ons assortiment.

U gebruikt een browser dat niet wordt ondersteund. Upgrade uw browser om uw ervaring te verbeteren.