Trek

's Werelds beste fietsen komen enkel van 's werelds beste fietsenfabrikant. Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, en elk model wordt ondersteund door de traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie.

Zoek jouw volgende fiets in het complete aanbod strakke mountainbikes, snelle racefietsen en stijlvolle stadsfietsen. 

naar de fietsen
sfeerboven.jpg

Mountainbikes

Trek staat bekend om zijn technologisch geavanceerde mountainbikes. Elk model zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken.

Full suspension mountain bikes zorgen dat je de zaak onder controle houdt en comfortabel kunt rijden over ruig terrein. De veringstechnologie van Trek is in de loop der jaren steeds verder doorontwikkeld en verfijnd.

Hardtails bieden puur en ongecompliceerd plezier in de bergen. Ze geven je een direct contact met de trail en zorgen dat je snel en efficiënt over het terrein kunt rijden. Ze zijn ideaal voor crosscountry- en trailrijders.

trekMTB.jpg
mtbactie.jpg
trekMTBsfeer.jpg
trekracedamessmal.jpg

Racefietsen

De  onderzoeksafdeling van Trek bundelt meer technische pk's in de fietsen dan welke andere fabrikant dan ook. Ze doen er alles aan om racefietsen, van handgebouwde carbon racemachines tot modellen van verfijnd aluminium, absoluut de beste in hun klasse te maken.

Je zult het verschil merken, van je eerste rit tot op het podium.

trekracesfeer.jpg
trekracedetail.jpg
RACE3.jpg

E-bikes

Of je nu graag woon-werkverkeer per fiets wilt doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer wilt gaan fietsen voor je conditie of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen wilt, er is altijd een geschikte elektrische stadsfiets voor jou.

En je krijgt gratis extra snelheid, afstand en plezier bij elke rit.

E-bikeli.jpg
e-bike2.jpg
treke-bikesfeer.jpg

Ontdek Trek

Selecteer hieronder de categorie e-bikes of fietsen en ontdek ons assortiment.

U gebruikt een browser dat niet wordt ondersteund. Upgrade uw browser om uw ervaring te verbeteren.