Elektrische bakfietsen

Home » Fietsen » Elektrische Bakfietsen

Elektrische bakfietsen en cargofietsen – het vervoermiddel van de toekomst

Ben je ook op zoek naar een alternatief voor de auto, en wil je een oplossing om de kindjes te vervoeren, je boodschappen te doen of goederen te vervoeren? Elektrische cargo- of bakfietsen bieden hiervoor de perfecte oplossing.

Echt veel werk verzetten: met de E-cargo-bikes van Riese & Müller

De redenen waarom iemand een E-cargo-bike nodig heeft, zijn zo verschillend als de mensen zelf. In het gezin of in het bedrijf. Handig dat de e-cargo-bikes van Riese & Müller precies daarvoor zijn ontworpen. In de veelzijdige Packster-familie of bij de sportieve Load vindt iedereen de perfecte bike voor zijn eigen behoefte.

Urban Arrow: Maak de stad stiller en groener met E-transportfietsen

Aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen met de nieuwste technologie. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. De Shorty is een stoere woon-werkfiets. De Cargo is de ideale vervanger voor de bestelwagen.

Ontdek de modellen in onze winkels

Bij ons vind je verschillende modellen van Riese & Müller en Urban Arrow. De Packster 80 van Riese & Müller inclusief kids-box en Maxi-Cosy adapter alsook de Urban Arrow Family zijn bijvoorbeeld beschikbaar in onze bikestores in Ninove en Aalst. Ook de Riese & Müller Load en de Packster 40 nuvinci HS is beschikbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.