Elektrische mountainbikes

Home » Fietsen » Elektrische Mountainbikes

Elektrische mountainbikes

Elektrisch ondersteunde mountainbikes versterken je pedaalkracht met de ongekende dynamiek van de koppelrijke Bosch Performance CX motor.  Rij verder, rij sneller en ontdek nieuwe gebieden. Geniet meer van alles wat het mountainbiken zo mooi maakt. Ontdek de E-mountainbikes van Trek en Riese & Müller bij ons in de winkel.

De E-mountainbikes van R&M. Een uitdaging voor elke berg.

Ontdek de Charger en de Supercharger mountain van Riese en Müller. Bergaf of bergop – eenvoudigweg puur rijplezier. Sta versteld van de Delite mountain met Control Technology. Met volledige vering kan de Delite mountain zonder problemen elke ondergrond aan. 

Trek Powerfly – ervaar meer

De Powerfly e-MTB verlegt de grenzen. Trekt heeft zijn beproefde mountainbike-ontwerpen gekoppeld aan de betrouwbare Bosch E-bike technologie. Het resultaat is een fiets waarmee je meer van de wereld kunt zien.

Bosch eMTB modus

De Performance Line CX is met een maximaal draaimoment van 75 Nm de krachtige aandrijving voor ambitieuze en veeleisende eBikers. In de eMTB-modus krijgt u altijd het benodigde vermogen – van Tour tot Turbo. Tot 300% perfect gedoseerde ondersteuning, ongelooflijke dynamiek en een unieke grip ondersteunen u – samen met een verbeterd startrijgedrag – optimaal in elk terrein.