Elektrische fietsen

Home » Fietsen » Elektrische stadsfietsen

Elektrische stadsfietsen

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en wint steeds meer terrein. In ons assortiment hebben we een breed aanbod aan elektrische fietsen: voor recreatief gebruik, voor woon-werkverkeer, voor lange of korte afstanden, voor vervoer van kinderen… Kortom, voor elk wat wils.

Topmerken voor nog meer rijplezier

Wij kiezen bewust voor kwalitatief hoogwaardige E-bikes en beschikken over een uitgebreid assortiment van perfect afgewerkte E-bikes met een betrouwbaar aandrijvingssysteem, veilige remmen, een kwalitatieve vering en een stabiel frame. Bij ons vind je E-bikes van de merken Trek, Riese & Müller, Stromer, Cannondale en Orbea.

Specialist in Bosch eBike-systemen

We hebben er bewust voor gekozen om volop in te zetten op fietsen met het Bosch eBike-systeem.

Bosch biedt een betrouwbaar systeem waar we helemaal achter staan en waardoor je als klant van jarenlang rijplezier kunt genieten. We hebben dan ook reeds 6+ jaar ervaring met de verkoop én wij zijn gespecialiseerd in de service van Bosch E-bikes.

Een testrit is bij ons een must!

Een testrit zegt vaak meer dan een vergelijking van technische details. We weten uit ervaring dat het testen van een elektrische fiets zeer belangrijk is om de juiste keuze te kunnen maken. De fietsen onderscheiden zich immers niet alleen in zithouding en afwerking, maar ook het versnellingsapparaat en de verschillende soorten motoren beïnvloeden het rijgedrag van de fiets.

Persoonlijk advies

Ons advies is altijd persoonlijk. Samen met jou zoeken we jouw ideale fiets, helemaal volgens individuele behoeften. Daarbij geniet je bij ons van een complete service, zodat je onbezorgd en volledig uitgerust onze winkel weer buiten stapt.

E-bike onderhoud

Een E-bike vraagt regelmatig onderhoud. Minimum één servicebeurt per jaar is aangewezen. Gebruik je de E-bike intensief, dan houd je best rekening met een servicebeurt na elke 5000 km. De fiets wordt opnieuw afgesteld en volledig nagekeken, maar ook het elektronisch systeem wordt gecheckt en de nieuwste software wordt geïnstalleerd.