Fiets samenstellen

Home » Fietsen » Fiets samenstellen

Stel je fiets zelf samen!

Steeds meer merken bieden de mogelijkheid om fietsen individueel samen te stellen of om een aantal componenten zelf uit te kiezen. Op die manier kun je je racefiets, mountainbike of E-bike perfect afstemmen op je persoonlijke behoefde en voorkeur. We bespreken graag met jou alle opties en helpen je bij het samenstellen van je droomfiets.

De E-bikes van Riese & Müller – Standaard wind in de rug

Voor elke bestemming en de weg daarnaartoe heeft Riese & Müller de perfecte oplossing. De E-bikes zijn beschikbaar in talloze model- en schakelvarianten, met trapondersteuning tot 25 of 45 km/h. Van sportief tot comfortabel. Functioneel en individueel tot in de kleinste details.

Trek Project One – Maatwerk

Trek respecteert het feit dat we allemaal uniek zijn. Via Project One worden in dat kader ook een hele range van mogelijkheden geboden. Ontwerp zelf elk detail van je droomfiets en laat Trek vervolgens je visie tot leven brengen.

Orbea MyO – Een fiets zo uniek als jezelf

Met Orbea MyO is het makkelijk om je eigen racefiets, triatlonfiets of mountainbike samen te stellen. Je kiest je model, je favoriete kleuren en onderdelen. En je kunt hem zelfs een naam geven.

Brompton – Dé referentie in vouwfietsen

Met een Brompton kom je overal: hij is zo flexibel dat je 24 uur per dag meer van de stad kunt beleven.

Elke Brompton wordt volgens jouw wensen op maat samengesteld. Kies zelf je kleuren, versnellingen, zithouding en accessoires.

Leveringstermijn

Bij een individueel samengestelde fiets geef je de opdracht om een fiets te laten bouwen volgens jouw keuze. Elk leverancier behandelt dit op zijn eigen manier. Leveringstermijnen verschillen dan ook afhankelijk van het merk en model, van enkele weken tot een aantal maanden.