Kinderfietsen

Home » Fietsen » Kinderfietsen

Kinderfietsen

Of het nu een leuke loopfiets, de eerste echte kinderfiets of al een stoere mountainbike mag zijn – we hebben voor ieder kind wel een passend fietsje. We helpen u dan ook graag om op individuele basis de perfecte fiets voor uw kapoentje te vinden. De juiste maat, een goede zithouding, maar ook het design en de uitstraling van de fiets komen daarbij aan pas.

Trek kinderfietsen

 Zorg voor een onvergetelijke eerste fietservaring van je kind. Kies een fiets die veilig is, lekker rijdt, betrouwbaar is en eenvoudig te gebruiken. Bij Trek zijn alle onderdelen afgestemd op de maat van de fietser van een bepaalde leeftijd. Sommige kinderfietsen van Trek hebben een verstelbare cranklengte en gaan dus langer mee.

Orbea voor kids

Orbea fietsen voor kinderen zijn niet alleen leuk en kleurrijk, ze hebben ook een ergonomisch design met verstelbare onderdelen die meegroeien als de kinderen ouder worden.

Tips

Breng je kind mee als je een kinderfietsje wilt aankopen. Zo kunnen we meteen de juiste fietsmaat bepalen en zien of je kindje veilig en gemakklijk op het fietsje zit en de remmen goed kan bedienen.

Ook het passen van een helmpje is belangrijk. De hoofdomtrek is een eerste indicatie voor de maat van de helm. De verschillende modellen verschillen echter ook in pasvorm. Enkel een goed zittende fietshelm biedt ook voldoende bescherming.