Racefietsen

Home » Fietsen » Racefietsen

Vind de racefiets die bij je past

Ben je beginnende fietser, fiets je recreatief of ben je lid van een wielerclub, in ons gamma zit er zeker en vast ook een fiets voor jou! Bekijk ons gamma en kom langs voor advies op maat!

Kies jouw fiets!

Graag geven we advies om de ideale fiets voor jou te vinden. Is een comfortabele houding belangrijk of gaat het vooral om snelheid? Verkies je een aluminium frame of toch carbon, en welke groep moet erop zitten?

We beschikken over een ruime keuze racefietsen en mountainbikes in aluminium en carbon voor elk niveau.

Bepaal jouw maat

We helpen graag met de keuze van de juiste framemaat. Voor nog meer precisie kun je kiezen voor een meting met het bikefitting meetsysteem. Door een meting te doen kunnen we het meest geschikte fietskader voor jou bepalen en kunnen we de fiets ook perfect aanpassen aan jouw lichaam.

Trek racefietsen

Trek maakt racefietsen van topkwaliteit en houdt daarbij rekening met de verschillende categorieën fietsers en doeleinden. Val je voor de aerodynamische Madone, de superlichte Émonda of de comfortabele souplesse van de Domane? Ontdek ze allemaal op de site van Trek.

Trek WSD – speciaal voor dames

De Trek fietsen met women’s specific design (WSD) hebben niet alleen mooie kleuren. Alle belangrijke onderdelen zijn perfect afgestemd op het vrouwelijke lichaam.

Orbea racefietsen

Ontdek de racefietsen van Orbea. Ga je voor de Terra, de Avant of de snelle Orca? Kies jouw fiets, de kleur en de opties! Er zit beslist een fiets tussen die bij je past!

Cannondale racefietsen

Ontdek de racefietsen van Cannondale