Speed pedelecs

Home » Fietsen » Speed pedelecs

Speed pedelecs – de ultieme rijervaring, snel, cool en veilig

Vooral voor woon-werkverkeer zijn speed pedelecs, ook wel speed bikes genoemd, in opmars. Ze bieden een milieuvriendelijk en vaak ook sneller alternatief voor de auto. Met snelheden tot 45 km/h zijn afstanden van 30 of 40 kilometer kinderspel. Bovendien hebben de gebruikers van een speed pedelec voor woon-werkverkeer ook recht op een fietsvergoeding.

Stromer – de Zwitserse rijervaring

Herontdek mobiliteit met de speed pedelecs van Stromer. Kies tussen de kleurrijke ST1X, de elegante ST2 of de pure power van de ST2S en de ultieme ST5. Een Stromer is een vervoermiddel buiten categorie. Krachtig, individueel, innovatief en ongeëvenaard.

Riese & Müller – hoogste Duitse ingenieursschap

De speed pedelecs van Riese & Müller brengen je moeiteloos en comfortabel naar je bestemming. Functioneel en individueel tot in de kleinste details. Voel het verschil tijdens een testrit met de Supercharger, de New Charger de Nevo, Delite of de Homage. 

Trek Super Commuter+

De Super Commuter+ combineert de verfijnde esthetiek van een stijlvolle stadsfiets met de ingebouwde kracht van een geïntegreerde motor. Het resultaat is een snelle, futuristische, betrouwbare, dagelijks bruikbare fiets..

Wetgeving

Speed pedelecs moeten worden ingeschreven bij de dienst Voertuigen. Bestuurders dienen een helm te dragen en in bezit te zijn van een rijbewijs. Een familiale verzekering volstaat bij speed pedelecs die enkel met trapondersteuning werken.

Goed geïnformeerd op weg

De aankoop van een speed pedelec is een vertrouwenskwestie. Met deskundig advies helpen we je de juiste keuze te maken.

Verder lichten we de wettelijke situatie toe. Alle speed bikes worden afgeleverd met bijbehorend conformiteitsattest en de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

Bij aflevering van een speed bike stellen we de fiets perfect af op jouw maat en overlopen we samen met alle functies en onderhoudsvragen met betrekking tot de fiets.

Voor een speed pedelec is geen specifieke verzekering verplicht. Wij raden echter ten zeerste aan om een verzekering tegen diefstal en schade af te sluiten. Deze bieden wij ook graag aan.