CycloM wordt de nieuwe ploegmaat van Bike Republic. Lees meer

Advies

Ons advies is altijd persoonlijk. Samen met jou zoeken we jouw ideale fiets, helemaal volgens individuele behoeften.

Daarbij geniet je bij ons van een complete service, zodat je onbezorgd en volledig uitgerust onze winkel weer buiten stapt.

Maak een afspraak
sfeer3.jpg
sfeer2.jpg

De ideale fiets kiezen

We helpen graag bij de keuze van je fiets en houden daarbij rekening met je persoonlijke voorkeur, het gebruiksdoel van de fiets, de afstanden die je wilt afleggen, de gewenste zithouding en het gebruikscomfort.

Bekijk hier alvast ons gamma.

naar de fietsen
sfeer4.jpg

Full service

Bij ons vind je de ideale fiets samen met de bijbehorende fietsuitrusting en accessoires. We zorgen voor een goede service na verkoop. Een fietsverzekering en de juiste fietsfinanciering maken het plaatje compleet.

Jij stapt zorgeloos je fiets op en hoeft aan niets meer denken!

image_3x2.jpg

Fiets samenstellen

Steeds meer merken bieden de mogelijkheid om fietsen individueel samen te stellen of om een aantal componenten zelf uit te kiezen.

Op die manier kun je je racefiets, mountainbike of e-bike perfect afstemmen op je persoonlijke behoefte en voorkeur. Wij adviseren je graag en helpen je om de juiste keuze te maken.

image_two_01_2x3.jpg

Een testrit is bij ons een must

Het maken van een testrit is vooral bij een elektrische fiets van groot belang. Er zijn heel wat factoren die jouw comfort en het rijgedrag van de fiets beïnvloeden.

Zit je comfortabel op de fiets? Is het versnellingsapparaat makkelijk te bedienen? Hoe voelt de ondersteuning aan? We hebben steeds een groot aantal testfietsen ter beschikking.

meer weten