CycloM wordt de nieuwe ploegmaat van Bike Republic. Lees meer

Herstellingen

Met plezier fietsen, dat begint bij een goed werkende en perfect afgestelde fiets. Een goed onderhouden fiets rijdt gewoon leuker en vlotter. Na verloop van tijd zijn er misschien hier en daar wat probleempjes opgedoken die het fietsen wat minder aangenaam maken. Wel, dan zijn wij er om je te helpen.

atelierbanner.jpg

Praktisch

Wij beschikken over een professionele werkplaats en helpen je graag verder bij elk probleem met jouw fiets. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om de volgende afspraken te respecteren:

Maak een afspraak. Bij ontvangst van de fiets bespreken we de uit te voeren werken en plannen we het onderhoud in. LET OP: de afspraak is een moment om de fiets binnen te brengen, niet het moment van herstelling.

Breng de fiets proper binnen. Voor zeer vuile fietsen zijn we genoodzaakt om een extra kost aan te rekenen volgens het uurtarief.

Haal je fiets tijdig af.  Zodra de fiets klaar is, zul je via mail en sms verwittigd worden. Haal de fiets tijdig terug af. We kunnen je fiets tot een week na reparatie bij ons houden. Blijft hij echter langer staan zonder verwittiging, dan rekenen we hiervoor € 5 per week aan.

Maak een afspraak
band.jpg

Herstellingen & Onderhoud

Om het overzichtelijk te maken hebben we onze onderhoudsbeurten in vaste pakketten gestopt.

Een basis check-up voor de schoolfiets? Een grondig nazicht voor je woon-werkfiets? Of een volledige demontage en heropbouw van jouw favoriete racefiets?

Het kan allemaal!

naar de onderhoudspakketten
boschdetail.jpg

E-bike onderhoud

Een e-bike vraagt regelmatig onderhoud. Minimum één servicebeurt per jaar is aangewezen.

Gebruik je je e-bike intensief, dan houd je best rekening met een servicebeurt na elke 5000 km.

Heel wat leveranciers stellen een goed en tijdig onderhoud als voorwaarde voor herstelling onder garantie. Op deze manier voorkom je ook onnodige kosten.

naar de onderhoudspakketten
tandwielen.jpg

Welke fietsen herstellen we in Ninove?

Wij werken met veel plezier aan alle merkfietsen die bij CycloM of in een fietsvakhandel zijn aangekocht.

We kunnen echter niet aan elk e-bike systeem werken.

Voor e-bikes die niet bij ons werden aangekocht, neem je best eerst contact met ons op. Zo kunnen we meteen bekijken of we je verder kunnen helpen.

Voor jouw CycloM-fiets kun je hier een afspraak plannen.

Maak een afspraak
framejoachim.jpg

Welke fietsen herstellen we in Aalst?

Onze werkplaats in Aalst staat enkel ter beschikking voor e-bikes die bij CycloM werden aangekocht. Wil je je CycloM-fiets in Aalst laten herstellen of nakijken, dan maak je best een afspraak.

Heb je een probleem met je merkfiets die niet bij CycloM werd aangekocht, dan kun je terecht in onze werkplaats in Ninove. Wij helpen je graag verder.

Maak een afspraak