CycloM wordt de nieuwe ploegmaat van Bike Republic. Lees meer

Over ons

Hoe de passie voor fietsen begon
In 1999 gingen Marcel Van den Bleeken en Moniek met hun vier kinderen een grote uitdaging aan. Met het hele gezin per fiets naar Santiago de Compostela! Als voorbereiding startte Marcel met een avondcursus fietstechnieken. Na de prachtige reis besloot Marcel om zijn opleiding in de praktijk te brengen en startte hij met een fietsherstelplaats onder de naam De Fietscel. Al snel werden bij Marcel ook de eerste fietsen verkocht. Ondertussen maakte zoon Marijn plannen om de zaak mee uit te bouwen.

backgroundoverons.jpg

Van passie naar snelgroeiende fietsspeciaalzaak

Het begon in 2012 toen Marijn Van den Bleeken de fietsherstelplaats van zijn vader overnam. In Denderhoutem werd fietsenwinkel CycloM geopend met een showroom van 75m2.

In 2015 verhuist de zaak naar Ninove, Denderhoutembaan, een grotere locatie en stapt zijn echtgenote Kerstin Hillmayer mee in de zaak. In 2016 wordt op de Denderhoutembaan de toonzaal verder uitgebreid.

In maart 2018 wordt de CycloM E-bike store te Aalst geopend. Een gespecialiseerde e-bike store op een A-locatie met een vernieuwende en inspirerende winkelomgeving.

De CycloM bikestore Ninove verhuist naar een nieuwe, grotere vestiging aan de Brakelsesteenweg in februari 2020. Op deze locatie wordt hetzelfde assortiment gevoerd als in de E-bikestore in Aalst, maar wordt ook een high-end sportfietsen afdeling opgestart.

In februari 2022 opent de CycloM Pop-up store in het Ninia shopping center in Ninove. Een echte eye-catcher in het hart van Ninove met een groot assortiment aan direct beschikbare e-bikes, mountainbikes en stadsfietsen.

Top team!

Dit is allen maar mogelijk dankzij een toegewijd team. Een voor een mensen met een passie voor fietsen!

teamBBQ.jpg
jens.jpg

Store manager Ninove

Jens De Vos is storemanager van CycloM Ninove. Samen met zijn team van gepassioneerde verkopers zorgt hij voor een warm ontvangst, deskundig advies en de professionele aflevering van jouw droomfiets.

 

robin.jpg

Service manager

Robin Van Goethem neemt als servicemanager alle taken rond de organisatie van de werkplaats, de behandeling van garantiegevallen en de oplossing van technische problemen op zich. Samen met zijn team van techiekers zorgt hij niet alleen voor perfect afgewerkte nieuwe fietsen, maar ook voor een snelle en professionele service zodat je jouw fiets nooit lang moet missen.