CycloM wordt de nieuwe ploegmaat van Bike Republic. Lees meer

Testrit

Bij e-bikes is een testrit een must!

Een testrit zegt vaak meer dan het vergelijken van technische details. Een afbeelding laat je zien hoe een fiets eruitziet, een tekst vertelt je over de fietsonderdelen. Niets echter kan tippen aan het gevoel dat je ervaart als je op een fiets rijdt.

Ervaar zelf het gemak en plezier van een elektrische fiets die jou een berg op helpt of de snelheid van een speed pedelec die ondersteunt tot 45 km/h.

testrit4.jpg
testrit2.jpg

Waarom is een testrit van belang?

Het maken van een testrit is vooral bij een elektrische fiets van groot belang.

Op die manier zul je heel snel aanvoelen of je comfortabel op de fiets zit, of het versnellingsapparaat makkelijk te bedienen is en of de ondersteuning van de motor goed aanvoelt.

Zo kun je ook makkelijk verschillende modellen en/of merken met elkaar vergelijken.

testrit3n.jpg

Welke factoren beïnvloeden het rijgedrag?

Er zijn heel wat factoren die jouw comfort en het rijgedrag van de fiets beïnvloeden.

De fietsen onderscheiden zich immers niet alleen in zithouding en afwerking, maar bvb ook het zadel, de vering, het versnellingsapparaat en de verschillende soorten motoren beïnvloeden het rijgedrag en het gebruiksgemak van de fiets.

testrit.jpg

Kom testrijden: een korte testrit kan altijd!

Een ruim aanbod aan elektrische fietsen, speedpedelecs en elektrische bakfietsen van Trek, Stromer, Riese & Müller, Cannondale, Urban Arrow en Lovens is dagelijks beschikbaar in onze winkels voor een testrit.

Korte testritten zijn ideaal om verschillende modellen met mekaar te vergelijken.

Een korte rit kan praktisch altijd en duurt max. 10 min.

Wil je niet wachten tot het jouw beurt is? 

Maak dan een afspraak!

Maak een afspraak
testrit5.jpg

Lange testrit aanvragen?

Wil je een fiets voor een dag testen en misschien je traject na het werk eens verkennen? Dat kan!

Hiervoor vragen we een vergoeding van € 50 per dag. Dit bedrag krijg je integraal terug als je achteraf een fiets aankoopt. Boven de 75 km rekenen we 1 € extra per gereden km. Testritten zijn op eigen risico en beperkt tot max. 2 dagen. Waarborg €200. Alle voorwaarden in de winkel.

Het is belangrijk om met de juiste fiets een lange testrit te maken. Een fiets die aansluit bij je behoefte en die je zelf comfortabel vindt.

Maak daarom eerst een afsraak voor een adviserend gesprek. Dan kun je al een aantal fietsen vergelijken. We kunnen dan samen in de winkel een afspraak vastleggen voor een langere testrit.

Maak een afspraak