Advies

Home » Service » Advies

Persoonlijk advies

Ons advies is altijd persoonlijk. Samen met jou zoeken we jouw ideale fiets, helemaal volgens individuele behoeften. Daarbij geniet je bij ons van een complete service, zodat je onbezorgd en volledig uitgerust onze winkel weer buiten stapt.

De ideale fiets kiezen

We helpen graag bij de keuze van je fiets en houden daarbij rekening met je persoonlijke voorkeur, het gebruiksdoel van de fiets, de afstanden die je wilt afleggen, de gewenste zithouding en het gebruikscomfort.

Bekijk hier alvast ons gamma.

Een testrit is bij ons een must

Het maken van een testrit is vooral bij een elektrische fiets van groot belang. Er zijn heel wat factoren die jouw comfort en het rijgedrag van de fiets beïnvloeden. Zit je comfortabel op de fiets? Is het versnellingsapparaat makkelijk te bedienen? Hoe voelt de ondersteuning aan? We hebben steeds een groot aantal testfietsen ter beschikking.

Full service

Bij ons vind je de ideale fiets samen met de bijbehorende fietsuitrusting en accessoires. We zorgen voor een goede service na verkoop. Een fietsverzekering en de juiste fietsfinanciering maken het plaatje compleet.

Jij stapt zorgeloos je fiets op en hoeft aan niets meer denken!

Fiets samenstellen

Steeds meer merken bieden de mogelijkheid om fietsen individueel samen te stellen of om een aantal componenten zelf uit te kiezen. Op die manier kun je je racefiets, mountainbike of E-bike perfect afstemmen op je persoonlijke behoefde en voorkeur. Wij adviseren je graag en helpen je om de juiste keuze te maken.

De juiste maat

Eens je fiets is gekozen, bepalen we de juiste maat. Dit is uiterst belangrijk voor de ergonomie en de stabiliteit. Bij E-bikes wordt de framehoogte gekozen in functie van je lichaamslengte en de binnenbeenlengte.

Voor sportfietsen maken we gebruik van het CycleFit meetsysteem.

Aflevering van je fiets

Bij de aflevering van je nieuwe fiets stellen we deze perfect af op jouw maat en overlopen we samen alle functies en (onderhouds)vragen.

Alle speed pedelecs worden afgeleverd met het bijbehorende conformiteitsattest en de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.