Fietsleasing

Home » Service » Fietsleasing

Mobiliteit in verandering

Onze leasingpartners werken graag samen met jou aan een mobiliteitsplan voor je bedrijf. Naast de leasingformule zelf worden ook de fiscale, organisatorische en technisch aspecten bekeken. We brengen je graag in contact met onze partners, adviseren bij de keuze van de fiets en zorgen voor een snelle afhandeling.

B2Bike

B2Bike is ontstaan uit fietsenwinkel iBike en biedt ondertussen toegang tot een nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. B2Bike begeleidt je bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan.

KBC Autolease

Bij KBC Autolease huur je een fiets van een geselecteerd merk voor een periode van 36 of 48 maanden bij een zorgvuldig uitgekozen netwerk van professionele fietsdealers. Aan het einde van het contract lever je de fiets in of koop je hem over tegen de marktwaarde.

Team Cyclis

Via een samenwerking met lokale fietshandelaars kan Team Cyclis je een interessant leaseplan en een uitgebreid gamma aan fietsmerken en modellen nationaal aanbieden.

Profilease

Ben je zelfstandige of heb je een KMO? Dan werken we samen met Profilease een leasingformule voor je uit. Er zijn verschillende serviceformules, verzekering en pechbijstand mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.