Herstellingen

Home » Service » Herstellingen

UPDATE 10/06/20: tem 31 augustus 2020 zijn enkel herstellingen & onderhoud mogelijk van fietsen die aangekocht werden bij CycloM

 

Fiets defect of aan een servicebeurt toe?

Met plezier fietsen, dat begint bij een goed werkende en perfect afgestelde fiets. Een goed onderhouden fiets rijdt gewoon leuker en vlotter. Na verloop van tijd zijn er misschien hier en daar wat probleempjes opgedoken die het fietsen wat minder aangenaam maken. Wel, dan zijn wij er om je te helpen.

Herstellingen & Onderhoud

Om het overzichtelijk te maken hebben we onze onderhoudsbeurten in vaste pakketten gestopt. Een basis check-up voor de schoolfiets? Een grondig nazicht voor je woon-werkfiets? Of een volledige demontage en heropbouw van jouw favoriete racefiets? Het kan allemaal!

E-bike onderhoud

Een E-bike vraagt regelmatig onderhoud. Minimum één servicebeurt per jaar is aangewezen. Gebruik je je E-bike intensief, dan houd je best rekening met een servicebeurt na elke 5000 km. Heel wat leveranciers stellen een goed en tijdig onderhoud als voorwaarde voor herstelling onder garantie. Op deze manier voorkom je ook onnodige kosten.

Welke fietsen herstellen we in Ninove?

Wij werken met veel plezier aan alle merkfietsen die in een fietsvakhandel zijn aangekocht.
We kunnen echter niet aan elk E-bike systeem werken. Voor E-bikes die niet bij ons werden aangekocht, neem je best eerst contact met ons op. Zo kunnen we meteen bekijken of we je verder kunnen helpen

Welke fietsen herstellen we in Aalst?

Onze werkplaats in Aalst staat enkel ter beschikking voor E-bikes die bij CycloM werden aangekocht. Wil je je CycloM-fiets in Aalst laten herstellen of nakijken, dan maak je best een afspraak. Heb je een probleem met je merkfiets die niet bij CycloM werd aangekocht, dan kun je terecht in onze werkplaats in Ninove. Wij helpen je graag verder.

Praktisch

Wij beschikken over een professionele werkplaats en helpen je graag verder bij elk probleem met jouw fiets. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om de volgende afspraken te respecteren:

  • Maak een afspraak. Dit kan per mail of telefoon. We plannen dan het onderhoud in en verwittigen  je via mail zodra de fiets klaar is.
  • Breng de fiets proper binnen. Voor zeer vuile fietsen rekenen we een extra kost van € 10 aan.
  • Haal de fiets tijdig terug af. We kunnen je fiets tot een week na reparatie bij ons houden; blijft hij echter langer staan zonder verwittiging, dan rekenen we hiervoor € 5 per week aan.