Testrit

Home » Service » Testrit

Bij E-bikes is een testrit een must!

Een testrit zegt vaak meer dan het vergelijken van technische details. Een afbeelding laat je zien hoe een fiets eruitziet, een tekst vertelt je over de fietsonderdelen. Niets echter kan tippen aan het gevoel dat je ervaart als je op een fiets rijdt. Ervaar zelf het gemak en plezier van een elektrische fiets die jou een berg op helpt of de snelheid van een speed pedelec die ondersteunt tot 45 km/h.

Waarom is een testrit van belang?

Het maken van een testrit is vooral bij een elektrische fiets van groot belang. Op die manier zul je heel snel aanvoelen of je comfortabel zit op de fiets, of het versnellingsapparaat makkelijk te bedienen is en of de ondersteuning van de motor goed aanvoelt.  Zo kun je ook makkelijk verschillende modellen en/of merken met elkaar vergelijken.

Welke factoren beïnvloeden het rijgedrag?

Er zijn heel wat factoren die jouw comfort en het rijgedrag van de fiets beïnvloeden. De fietsen onderscheiden zich immers niet alleen in zithouding en afwerking, maar bvb ook het zadel, de vering, het versnellingsapparaat en de verschillende soorten motoren beïnvloeden het rijgedrag en het gebruiksgemak van de fiets.

Kom testrijden

Een ruim aanbod aan elektrische fietsen van Trek, Koga, Stromer, Riese & Müller en Hercules is dagelijks beschikbaar in onze winkels voor een testrit. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een testrit.

 

Riese & Müller Experience Store

In onze winkel in Aalst hebben we heel het assortiment E-bikes van Riese & Müller beschikbaar voor een testrit. We mogen ons dan ook trots  ‘Riese & Müller Experience Store’ noemen. Ook in Ninove zijn heel wat modellen beschikbaar voor een testrit.