Fietsverzekering

Home » Service » Verzekering

Zorgeloos fietsen met de juiste fietsverzekering

Je investeert in een nieuwe (elektrische) fiets? Dan is een degelijke verzekering tegen diefstal en schade geen overbodige luxe. Met een goede verzekering fiets je jarenlang zorgeloos. Bovendien kun je bij omnium dekking ook genieten van pechbijstand. Ontdek onze partners en hun aanbod.

ENRA verzekeringen

ENRA is dé specialist in tweewielerverzekeringen. Zowel in Nederland, België als Duitsland werkt ENRA nauw samen met aangesloten rijwielhandelaren. ENRA laat je zorgeloos genieten van je (elektrische) fiets. Is je fiets gestolen of heb je te maken met schade of pech? ENRA staat voor je klaar. Voor zowel fietsen als elektrische fietsen biedt ENRA prima voordelige verzekeringen. 

Safebike

Safebike levert betaalbare verzekeringsproducten voor iedereen en verzekert je een vlotte en snelle schaderegeling. Naast de fietsverzekering met diefstal of omnium dekking biedt Safebike ook een verlenging van de E-bike garantie.

Premie berekenen

De premie kunnen we makkelijk voor je berekenen in de winkel. Graag geven we dan ook uitleg over alle opties en de werkwijze van de verzekering. Je zult verrast zijn, een E-bike van € 3000 kun je bijvoorbeeld al laten verzekeren voor minder dan € 90.

Hoe afsluiten?

De verzekering kun je vlot afsluiten in onze winkel bij het afhalen van je fiets. Op die manier hebben we meteen alle nodige gegevens over jou en de fiets beschikbaar zoals het framenummer van de fiets, het sleutelnummer van het slot, je geboortedatum etc. Alles is dan snel geregeld.