Over CycloM

Home » Winkels » Over Cyclom

Een familiezaak in volle expansie!

Hoe de passie voor fietsen begon:

In 1999 gingen Marcel Van den Bleeken en Moniek met hun vier kinderen een grote uitdaging aan. Met het hele gezin per fiets naar Santiago de Compostela! Als voorbereiding startte Marcel met een avondcursus fietstechnieken. Na de prachtige reis besloot Marcel om zijn opleiding in de praktijk te brengen en startte hij met een fietsherstelplaats onder de naam De Fietscel. Al snel werden bij Marcel ook de eerste fietsen verkocht. Ondertussen maakte zoon Marijn plannen om de zaak mee uit te bouwen.

Hoe de passie groeide:

In 2012 nam Marijn de zaak over en opende hij een voltijdse winkel in Denderhoutem. De naam veranderde naar CycloM. In 2015 stapte ook Kerstin, de vrouw van Marijn, mee in de zaak en verhuisde de winkel naar een groter pand op de Denderhoutembaan in Ninove waar een ruime toonzaal en een professionele werkplaats ter beschikking staan. Hier groeide CycloM uit tot een bloeiende fietsspeciaalzaak die gerund wordt door een professioneel en enthousiast team.

Het jaar 2018 brengt een verdere uitbreiding en specialisatie: om een volledig en up-to-date aanbod van E-bikes en speed pedelecs te garanderen, opent CycloM een gespecialiseerde E-bike store in Aalst.